vineri, 26 octombrie 2012

Virgina

Întreaga lume a fost uimită de prețul obținut de Catarina Migliorini, o studentă din Brazilia, pentru pierderea propriei virginități: 780.000 $!
Pe de altă parte, sâmbătă, 27 octombrie, la Strehaia se va desfășura o licitație pentru virginitatea Mercedesei Botoxina Silicon, de 16 ani. Am aflat de pe surse, google it, tanti Exaltarea (vecina de uliță a Botoxinei) și Mannix (sectoristul favelei în care locuiește domnișoara) că banii câștigați astfel se adaugă celor 1.430.445 $ câștigați de-a lungul vremi pentru titlu de Regina Sexului Anal sau Prințesă a Sexului Oral.

miercuri, 24 octombrie 2012

Complicii


Apariția lui Gigi Becali pe listele PNL a inflamat bojocii mass-mediei mioritice. Dintr-o dată și subit, toată opinia publică a observat evidența cum că regele e gol. Regele fiind sintagma atârnătoare de gâtul PNL în cazul de față.Până la unirea în USL, PNL-ul avea o anumită altitudine, părea că noroiul cotidian nu-i putea mânji poalele, și totuși, după asidue hârjoneli prin preajma varanului, imaculitatea-i proverbială se spulberă-n patru zări, ca și cum nu ar fi existat. Și de altfel nici nu a existat.
Legătura dintre PNL-ul Brătienilor și cel actual s-a destrămat în negura istoriei. Practic s-a subțiat odată cu politica lui Tătărescu, și s-a spulberat pour toujour odată cu dispariția fizică a unui Amedeo Lăzărescu și a altora aidoma lui. Faptul constatat fizic cum că un Câmpeanu sau Quintus încă respiră printre noi nu înseamnă nimic. Halucinantele propuneri regale pentru președinție ale unuia și colaborările celuilalt au ucis orice asemănare între partidele cu aceleași inițiale.
Crin Antonescu duce cu el porecla de lider al PNL, la fel de bine cum ar fi putut să fie și PCR, PSD, FSN sau  PPDD. Mișcarea electorală cu includerea lui Becali în PNL pe ușa din dos poate avea miliarde de calcule pre-electorale sau sondaje de opinie, rămâne tot ceea ce este de fapt, o mare măgărie. În primul rând este o măgărie față de membrul onest de partid, membrul bazei oricărui partid cu pretenții și în al doilea rând este o măgărie de gest pentru electoratul intelectual și onest, acel electorat imposbil de convins cu găleți și tricouri galbene tăiate de săgeți albastre.
Problema principală nu este descifrarea calculului abscons din tenebrele minții lui Antonescu, problema este la cei din jurul lui. Antonescu este doar om simplu, cu tupeu și vise de mărire, supus greșelii. Anturajul său e format din oameni inteligenți, absolvenți magna cum laude ai școlii vieții, cât și a unor universități recunoscute oficial, dar care au o mare calitate: lașitatea.
Le este infinit mai comod să-l lase în față pe Crin, să-și tocească procentele de simpatie și astfel ei toți să ajungă acolo unde sunt și acum, în zona de dolce far niente, un soi de antecameră a Paradisului, unde mofturile și ifosele personale sunt încurajate și răsplătite regește, pardon republican. Tăriceanu, Vosganian și alții aidoma lor, mimează rolul de activiști ai intelighenției liberale, un soi de arieni al politicii de dreapta, murmurând din vârful buzelor leșinate critice la direcția imprimată de Antonescu. Au grijă ca la final, pe post de morală, să-i tragă un sudalmic Jos Băsescu.
Ei nu sunt altceva decât niște complici ai lui Antonescu, Ponta, Voiculescu sau Iliescu. Atitudinea lor servilă de astăzi pregătește agonia națională de mâine.

joi, 18 octombrie 2012

Sylvia Kristel RIP

A plecat dintre noi (încă) una din triada fatasmelor adolescențiilor din toată lumea, adică Sylvia Kristel, Linda Lovelace (Deep throut) și pozele cu ciorapi de damă (Adesgo pentru RSR).
Sylvia Kristel, alias Emmanuelle (1, 2, 3...infinit!) a înfierbântat mințile crude ale adolescențiilor de pretutindeni într-un mod persuasiv - mătăsos. Inventatoarea unei lascivitități halucinogene, aproape imposibil de egalat astăzi ori de reinventat, Sylvia Kristel s-a alăturat în Ceruri Lindei Lovalace lăsându-ne (iarăși) singuri în lumea nostră personală, dar cu speranța că ambele dau autografe în Rai.



marți, 16 octombrie 2012

Dobroiștii

Una din probleme majore ciclice ale alegerilor parlamentare din România o reprezintă procentul redus de participare. Întotdeauna un răspuns la apatia generalizată este dezamăgirea electoratului față de oferta politicului.
Între așteptările electoratului și oferta factorului politic există un ”no man's land” populat cu apolitici formatori de opinie. Ei sunt porecliți ”Dobroiști”, în cinstea omului de radio Dobrovolski, Dobro pentru intimi. Dobroiștii sunt diferiți de Ciutaci sau Mirceabădiști, aceștia fiind recunoscuți pentru înregimentarea opiniilor lor personale în slujba varaniilor zilei.
Dobroiștii sunt la bază indivizi cu o educație peste medie, peste media celor din mass-media audio sau video, desigur. De obicei, au un moment de debut fulminant, dominând mediocritatea cu care se află în competiție. Încet, încet adună notorietate și avere. Insinuant de lent ating lumi paralele celei reale. Pleacă de la bloc, se mută la vilă. Dacia părinților lasă loc a 2 sau 3 autovehicule 4x4. Vacanțele din Vama Veche rămân amintiri și sunt înlocuite cu ofertele operatorului TUI sau whatwhever.
Încet, încet dobroistul nu mai înțelege ușor agitația de dimineață a ascultătorilor care alearga la serviciu și nu stau cu el la glume. Lumea din preajma lui, aidoma unei pelicle de celuloid topite de căldura unui bec, se contorsionează, fluidizându-se ca într-o pictură de Dali și ia forme hidoase.
Ponta are toată încredrea lui, MRU e nasol, Becali are dreptul la afirmare în PNL, Băsescu e dictator. Aceste afirmații sunt în regulă atâta timp cât nu sunt făcute la un post de radio și mai ales atâta vreme cât nu sunt rostite de cineva care are obligația de a se informa înainte de a deschide gura. Aceasta trebuie să fie diferența dintre un orator la o halbă de bere și un om de radio. Mass-medianistul trebuie să aibă răspunderea afirmațiilor sale, să înțeleagă greutatea sentințelor emise, să-și înțeleagă statutul de formator de opinie.
Dar, dobroistul nu are timp de așa ceva. El nu are îndoieli, el nu are ascultători ci fani. Aidoma modelelor lui din politică, dobroistul nu mai are îndoieli, el deține secretul adevărului absolut. Decibelii lui sunt fluturi din curcubeu, glumițele sale sunt porunci necunoscute din Tablele lui Moise, noi existăm pentru că el respiră pe unde megaherțiene.
Dobro e peste Chuck Norris!

vineri, 12 octombrie 2012

Institutul Caloriferului Roman

În urma recentelor declarații de la nivel înalt al ICR (ex-agentură bugetofagă băsistă), guvernul condus de  dl. dr. V. Ponta a hotărât printr-o Ordonanță de Urgență: ”Începând cu 1 noiembrie 2012 toate CET-urile vor trece din subordinea RADET, la Ministerul de Cultură, recte ICR.

joi, 11 octombrie 2012

De Agostini

Celebra editura De Agostini (aici) continua de vreun an incoace o colectie de masini retro socialiste. Colectia este interesanta, însă modul de prezentare al modelelor este de-a dreptul hilar.
Astfel, mașini urâte și penibile din punct de vedere al caracteristicelor tehnice sunt împopoțonate cu pseudo povești ale genezei, din care sunt periate cu grijă orice referință la sursele de plagiat. Asta deoarece aceste modele sunt în mare parte copiate en gros după surate de ale lor vest europene sau americane.
LuAZ
În cel mai recent număr al revistei este prezentat modelul ucrainean, ex-sovietic, LuAZ (aici).
Ei bine, acest UFO este lăudat pentru premiul I luat la nu știu ce expoziție internațională auto! Și asta se întâmpla în anii de apogeu ai unui Flaminio Bertoni (aici), Nuccio Bertone (aici) sau Sergio Pinanfarina (aici)!
Probabil că peste 50 de ani, dacă va continua colecția celor de la de Agostini, va exista vreun număr omagial dedicat frumuseții desăvârșite Ssang Young Actyon sau Rodius. Naiba știe ce premii I mondiale o să aflu că le-au obținut năzbâtiile astea!
Actyon

Rodius

luni, 8 octombrie 2012

A venit toamna.

A venit toamna în București. Vântul curăță străzile în locul lui Oprescu. Degeaba, Bucureștiul e la fel de murdar.

luni, 1 octombrie 2012

DD a platit!

Luni, 01 octombrie 2012, la ora 10,00, binecunoscutul investitor și salvator al neamului românesc s-a prezentat la Ministerul de Finanțe cu o geantă de rafie tip Obor plină cu cele 45 de milioane euro promise în vederea salvării Oltchimului, perla industriei chimice românești.
Din nefericire, guvernul plagiatorului Ponta a refuzat primire sumei.
Astfel, părintele neamului românești a făcut calea întoarsă. La ieșirea din minister, dl. DD a prezentat ziariștilor prezenți, în particular și poporului român, în general, geanta cu bani:
- 818.182 bancnote de 11 euro;
- 375.000 bancnote de 24 euro;
- 17.964 bancnote de 501 euro;
- 15.000 bancnote de 600 euro;
si 5.882 bancnote de 1.530 euro;

Apreciaza: